#5 DEN KEDELIGE JULEKALENDER
– fragmenter af hverdagenInterCity-toget, stillekupéen, torsdag aften. Gennemtrængende ringetone, en mand i gråt jakkesæt fisker sin mobiltelefon op af lommen.

– Hej, Skat! ... Hvad jeg har spist? Øh, jeg har lige fået en kyllingesandwich ... KYLLINGEsandwich ... Nej, SANDWICH ... KYLLINGESANDWICH. Ja, en kyllingesandwich. Men brødet var tørt ... Nej, brødet var tørt ... DET VAR TØRT ... Ja. Brødet var tørt ...

Kategori: . Bookmark permalink.

6 svar på #5 DEN KEDELIGE JULEKALENDER
– fragmenter af hverdagen

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Med en anseelig anciennitet i "hold-kæft-kupéen" (1. og 2. klasse samt S-tog) kan der kun nikkes genkendende til sceneriet efterfulgt af et zonefrit suk.

 2. Uffe Jerner skriver:

  @Erik Hulegaard: Stilhed er blevet en mangelvare, men uopsættelige telefonsamtaler som ovenstående må man naturligvis respektere.

 3. Ellen skriver:

  Grrrr. Jeg ville med tegn og fagter have gjort manden opmærksom på, at han godt kunne forføje sig! Det har jeg faktisk haft gjort ... vedkommende lystrede og slog mig ikke engang ihjel.

 4. Uffe Jerner skriver:

  @Ellen: Ddet er ikke ofte, jeg tager toget, men næste gang vil jeg invitere dig med :)

 5. Ikke siden min fjerne barndom har jeg glædet mig til at åbne næste dags kalenderlåge. Hvor er det dejligt at gå i barndom.

 6. Uffe Jerner skriver:

  @Lisbeths Haveblog: Mange tak.

Skriv en kommentar