#1 DEN KEDELIGE JULEKALENDER
– fragmenter af hverdagen



En kvinde med store solbriller svinger ind i parkeringsbåsen ved siden af mig, mens jeg sidder og venter på Madame, der har et ærinde i butikscenteret. Kvinden har kun venstre hånd på rattet, den højre er optaget af en mobiltelefon, som hun holder op til øret, mens hun energisk bevæger læberne. Hun stiger ud af bilen, smækker døren i, låser og forsvinder ind i centeret, stadig talende i telefonen.

Ti minutter senere endnu ingen Madame, men kvinden med solbrillerne er vendt tilbage. I højre hånd har hun en indkøbspose, i venstre mobiltelefonen. Da hun skal lukke bildøren op, klemmer hun telefonen fast mellem skulderen og kinden. Hendes mund bevæger sig stadig. Hun sætter sig ind på førersædet, starter bilen, manøvrerer den ud af båsen med én hånd og forlader mimende parkeringspladsen med telefonen presset mod øret.

Kategori: . Bookmark permalink.

6 svar på #1 DEN KEDELIGE JULEKALENDER
– fragmenter af hverdagen

  1. Erik Hulegaard skriver:

    Det siges, at kvinder er gode til at multitaske. Det fik den mobilafhængige kvinde også brug for ved tanken om, at det fra 10. september 2019 koster en bøde på 1.500 kr. plus et klip i kørekortet samt 500 kroner til Offerfonden, hvis man benytter håndholdt mobiltelefon, GPS, tablets, computere m.v. under kørslen.

    - Det var juraen, så kommer trafiksikkerheden og moralen. For slet ikke at tale hendes mobilos-holdning, der ville få enhver fysioterapeut til at korse sig.

  2. Eric Bentzen skriver:

    Behovet for mobilen som implantat er stigende.

  3. Uffe Jerner skriver:

    @Erik Hulegaard: Tja, hvis alle, der overtrådte forbudet, blev opdaget, ville der hurtigt kunne rettes op på øjeblikkets dalende underskud i statskassen ...

  4. Uffe Jerner skriver:

    @Eric Bentzen: Man kunne måske også gå den modsatte vej og udvikle en vaccine mod sygdommen.

  5. Ellen skriver:

    Du godeste, siger jeg bare!

  6. Uffe Jerner skriver:

    @Ellen: Ja – men ikke noget særsyn ...

Skriv en kommentar